Heeft u hulp nodig in verband met het overlijden van uw partner ,of bij uw PGB administratie of gaat u verhuizen en vindt u het prettig als er iemand meekijkt bij het invullen van de formulieren?

Nabestaandenadministratie

Als u te maken krijgt met een sterfgeval, kan het moeilijk zijn om tijd en aandacht vrij te maken voor administratieve zaken. Balans Budgetadvies kan in dat geval een uitkomst zijn en deze samen met u oppakken.

Aandachtspunten:

– Uitvaartverzekering
– Notaris
– Verzekeringen
– Uw nieuwe inkomen
– Bankzaken
– Instanties informeren

PGB administratie

Uw PGB administratie wordt overzichtelijk gemaakt zodat u zelf met begeleiding van Balans Budgetadvies de verantwoording aan het zorgkantoor kunt doen.  Balans Budgetadvies neemt niet de administratie van u over. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de uitbetaling aan zorgverleners en het invullen van het verantwoordingsformulier.

Verhuisadministratie

Verhuizen omdat u het zelf wilt, of dat het beter voor u is. Alle voorkomende administratieve taken die hiermee gepaard gaan kunt u eventueel bij Balans Budgetadvies neerleggen. Balans Budgetadvies zorgt er dan voor dat uw familieleden, kennissen, bedrijven en instanties middels een adreswijziging op de hoogte gebracht worden.

contact opnemen